Horeca konference, Praha 2015

Hlavní stránka » Akce » Horeca konference, Praha 2015

Summit Leaders in HORECA pořádaný Mezinárodní obchodní radou, která sdružuje podniky z celého světa a podporuje budoucí lídry v oboru, se bude konat v Praze 26. a 27. listopadu 2015 a Beverage & Gastronomy bude u toho!

Summit Leaders in HORECA pořádaný Mezinárodní obchodní radou, která sdružuje podniky z celého světa a podporuje budoucí lídry v oboru, se bude konat v Praze 26. a 27. listopadu 2015. Tento mezinárodní summit přivítá více než 150 účastníků z řad viceprezidentů z oblasti food and beverage, špičkových šéfkuchařů a držitelů michelinských hvězd a rovněž majitelů hotelů, restaurací, pekařství a kaváren z celé střední a východní Evropy a ze Společenství nezávislých států. Na dvoudenním summitu se v pětihvězdičkovém hotelu sejdou vůdčí osobnosti z oblasti food and beverage, HORECA a gastronomického průmyslu z více než 30 zemí.
Leaders in HORECA se rychle stává jednou z nejprestižnějších událostí v regionu pořádanou s podporou Ministerstva územního rozvoje ČR, Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR, Balkánské aliance hotelových sdružení, Slovenského svazu hotelů a restaurací, Obchodní komory polského hotelového průmyslu a Svazu hotelů a restaurací Lotyšska. Leaders in HORECA také spolupracuje se Švýcarskou obchodní komorou a mnohými velvyslanectvími a médii po celém světě, např. sčasopisem Beverage and Gastronomy.

První den summitu přivítá účastníky úvodním proslovem ministryně pro územní rozvoj Karla Šlechtová. Účastníky panelové diskuse budou Simon Burgess, viceprezident food and beverage pro Evropu společnosti Intercontinental Hotel Group, José Avilles, majitel a šéfkuchař restaurace Belcanto v Lisabonu v Portugalsku, který je držitelem dvou michelinských hvězd, Adam Mularuk z Amrestu, výkonný ředitel ve Starbucks pro střední Evropu, a slavný český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který uvádí vlastní televizní show a je vedoucím šéfkuchařem v Café Imperial v Praze. Summit Leaders in HORECA nabídne fórum s řadou odborných znalostí a vizí týkajících se růstu regionálního trhu, trendů a nových konceptů v gastronomickém odvětví.

Program summitu poskytne těmto vůdčím osobnostem oboru interaktivní prostředí a dá jim příležitost předat nápady, prodiskutovat současné trendy a poskytnout účastníkům přehled mnoholetých zkušeností na témata, jako jsou Hell’s Kitchen, Promoting Eating Out Concepts in the Region, Attracting Investment in the HORECA Sector Development a Social Responsibility in Food Serving in Industry & Healthy Trends. Summit vytváří jedinečné prostředí pro tyto vůdčí osobnosti a Mezinárodní obchodní rada se snaží o to, aby se jim dostalo uznání za jejich vliv na gastronomické odvětví a léta práce v tomto oboru.

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.