ProWein 2017 v startovních blocích

Hlavní stránka » Akce » ProWein 2017 v startovních blocích

Na mezinárodní branži čekají jedinečné nabídky. Zcela ve znamení svého hesla „To Another Great Year“ nastavuje veletrh ProWein od 19. do 21. března 2017 nová měřítka: na odborníky mezinárodní branže vína a lihovin čeká tentokrát více než 6.300 vystavovatelů z 60 zemí, v tom představitelé všech relevantních vinařských regionů tohoto světa.

Přibližně polovina vystavovatelů přitom přichází z Francie a Itálie, následovaných Německem, zámořím, Španělskem, Rakouskem a Portugalskem. Zhruba 300 vystavovatelů představí speciality z oboru lihovin. K novým objevům veletrhu ProWein patří mimo jiné vinařství Dos Hemisferios z Ekvádoru, Pico Wines z Azor nebo Turnau z Polska. Svou premiéru slaví sdružení Asian Wine Producers Association, které slučuje mnoho asijských vinařů a slibuje napínavé pohledy na téma víno z Asie. Tradičně silný segment biovína s četnými vystavovateli a všemi mezinárodními bio-svazy se dál rozroste, mj. o specializovanou výstavu „Organic World“ s přibližně 30 zahraničními vystavovateli především z Evropy.

Také doprovodný program veletrhu ProWein slibuje zážitky: konat se bude spousta degustací v rozšířeném ProWein Fóru v hale 13 a nově i v hale 10, a samozřejmě také přímo v expozicích vystavovatelů. Spektrum sahá od národně orientovaných degustací až po soubory sestavené napříč regiony původu, jako například degustační zónu mezinárodní vinařské ceny MUNDUS VINI. Tématickým highlightem je například celosvětově jedinečná Champagne Lounge v ušlechtilém designu, kde se představí 40 tradičních výrobců šampaňského, a to přímo ve středu zóny věnované šampaňskému, kde se představí dalších 150 značek. Specializovaná výstava „same but different“ ukáže zajímavé nápady k tématu víno a lihoviny. Celkem deset účastníků zde představí své inovativní nápady ve věci výroby a odbytování vína a poskytne tak velké množství inspirací. Další specializovaná výstava veletrhu ProWein se věnuje tématu obaly a design a ukáže aktuální trendy i nejnovější výsledky vývoje v této oblasti. Ve fizzz Lounge soustředí vyhlášení barmani, jako např. Tom Weinberger, pozornost hostů na kávu, víno a pivo z minipivovarů, tzv. „craft beer“.

Aby všichni návštěvníci mohli dny na veletrhu strávit dobře posilnění, byl rozšířen gastronomický prostor veletrhu ProWein. Na volné ploše mezi halami 9 až 17 najdou nově montovanou halu 18 a v ní Street Food Parc s přibližně 500 místy k sezení. Jídlo se sem dodává z tzv. „food trucks“ umístěných kolem haly 18.

Perfektní orientaci nabízí všem návštěvníkům nový Průvodce návštěvníka, který je k dostání bezplatně u všech vchodů na veletrh ProWein a obsahuje plánek hal a seznam všech vystavovatelů. Pro optimální přípravu na návštěvu Düsseldorfu nabízejí nově upravené stránky veletrhu ProWein na adrese www.prowein.com velké množství užitečných a důležitých informací, od databáze vystavovatelů přes průvodce exportem až po online-prodej vstupenek.

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.