Czech Chefs předvedli Master Class thajské kuchyně

Hlavní stránka » Aktuality » Czech Chefs předvedli Master Class thajské kuchyně

Šéfkuchaři Jan Davídek a Antonín Bradáč zorganizovali další ze seminářů (nejen) pro profesionály. Pozvali si kuchařku a odbornici na thajskou kuchyni Mintru Puakdee a uspořádali další vyprodaný Master Class.

Jan Davídek, Antonín Bradáč a Jaroslav Kozdělka pořádají různě zaměřené workshopy a semináře pod hlavičkou Czech Chefs zajímavým a interaktivním způsobem. Navíc pokaždé jinak. Kurzy primárně oslovují profesionály, nicméně jsou vítáni i gastronomičtí nadšenci, kteří se v kuchyni dobře orientují. Tentokrát přišla na řadu thajská kuchyně. A jak se dalo očekávat, atraktivní Master Class se úplně vyprodal.

V komfortním kuchařském prostoru nedaleko stanice metra Křižíkova vždy zájemci nejenom postupně uvaří všechny pokrmy, navíc od organizátorů-kuchařů dostanou ceněné rady včetně doporučení, kde orientální suroviny nakoupit a jak je zpracovat. Tentokrát se vařilo:

  • Pad Krapow Moo Saap – smažené kuřecí maso nasekané s thajskou bazalkou
  • Tom Jued Gaeng Kwa – okurková polévka s mletým vepřovým masem
  • Thod Man Sai-oua, Northern Thai Sausage
  • Salát s prudce opečeným lososem, s pečenou šalotkou a chilli dresinkem
  • Zelené kari s grilovanými krevetami, thajským lilkem a zeleninou

A pokud byste na závěr čekali dezert, tak naopak šestým, posledním a bonusovým jídlem byl superpálivý pokrm, na který zájemci o Master Class jen tak nezapomenou.

Red.
Foto: Ján Chovanec

POZN: Časopis Beverage & Gastronomy je mediálním partnerem Czech Chefs.
Více fotografií naleznete na: https://www.facebook.com/…eGastronomy/

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.