Gare Restaurants nabízí jedinečný Loyalty Club

Hlavní stránka » Aktuality » Gare Restaurants nabízí jedinečný Loyalty Club

Kromě uplatnění slevy můžete nahlédnout pod pokličku mistrům šéfkuchařům, sládkům, sommelierům, baristům i cukrářům.

Oběd s kolegy, setkání s obchodními partnery, večeře s partnerkou, firemní akce… Každá návštěva v síti restaurací Gare, mezi něž patří francouzská La Gare, nejstarší mušlárna v Praze, Les Moules, Pivovar s vlastním oceňovaným pivem a sezónními speciály – U Supa a zahradní restaurace Vozovna Stromovka, se počítá. Ve věrnostním klubu můžete kromě standardního uplatnění slevy zažít jedinečné eventy s největšími profesionály ve svých oborech.

La Gare - Francie, grill,
seafood. V Celnici 3, P1. lagare.cz; +420 602 502 906

Věrnostní kartu lze získat v kterékoliv restauraci sítě Gare Restaurants, pro aktivaci je třeba zaregistrovat ji na webu, jednoduché instrukce získáte spolu s kartou. Její velkou výhodou je, že je přenosná, a tak na jednu kartu může sbírat kredit více osob. Pak už jen spolu s placením předáte i kartu pro evidenci úhrady, kdy za každých 100 korun získáte 10 bodů, které se vám načtou vždy do druhého dne 5:00 ráno. Kartu lze uplatnit i při nákupu produktů, jako je například káva z vlastní pražírny Made In Coffee, ale i nákupu dárkových voucherů či předplacených dárkových karet. Zůstatek neuplatněných bodů uvidíte vždy na účtence, s tím, že aktuální platba se teprve započte.

Peníze nebo život!

Každý preferuje něco jiného. Proto lze získané body uplatnit jako slevu, vždy jednorázově do výše 40 % z ceny konzumace na účtence, nebo si za ně můžete pořídit zážitek s mistry gastronomických, sommelierských a pivovarnických oborů! Co konkrétně můžete zažít? Zde je odpověď:

VAŘENÍ PIVA SE SLÁDKY PIVOVARU U SUPA

Jak to vlastně celé bylo a je? A jak vaří pivo v jednom z nejlepších pražských minipivovarů? Suroviny bereme od nejlepších dodavatelů. Kde ale bereme slad, kde chmel a jaký? Už jste viděli naši unikátní prosklenou varnu? A to, jak v ní vaříme pivo? Na programu je i ochutnávka piv a návštěva našeho podzemí, kde pivo leží.
Pro milovníky piva je tento kurz nezbytností!
Cena kurzu: 3 000 bodů / osoba

PRŮVODCE KÁVOVÝM SVĚTEM SE ŠÉFBARISTOU

Na začátku kurzu vám představíme naši pražírnu Made in Coffee. Následovat bude poutavý výklad o původu kávy, vysvětlení rozdílů mezi druhy zrn, popíšeme vám metody zpracování kávy. Nevynecháme ani praktickou ukázku pražení, samotný cupping, a poradíme vám, jak si správně připravit kávu doma.
Cena kurzu: 2 000 bodů / osoba

DEGUSTACE VÍN SE SOMMELIEREM

Zaujmeme vás výkladem našeho sommeliera o nabízených vínech, následovat bude řízená degustace, představení firmy, záměr dovozu vín přímo od francouzských vinařů. Projdeme spolu významné vinařské regiony Francie a přechutnáme vzorky typických příkladů základních vín z daných regionů.
Cena kurzu: 3 000 bodů / osoba

CUKRAŘINA S NAŠÍ ŠÉFCUKRÁŘKOU EVOU BOŇKOVOU

S naší skvělou šéfcukrářkou Evou Boňkovou máte na výběr z těchto kurzů: • Jablečný tatin – výroba křehkého těsta, práce s ovocem a dokončení dezertů. • Saint honoré – tradiční dezert, naučíte se kombinovat odpalované a listové těsto, příprava krému s vanilkou a žloutky, příprava karamelu a práce s ním. • Pralinky a vaření genáží, výroba domácích bonbonů.
Cena kurzu: 3 000 bodů / osoba

JAK PRACOVAT S GRILEM

Naučíme vás, jak připravit pořádný steak na grilu! A k němu lahodnou omáčku, sezonní zeleninu a další speciality. Tento kurz probíhá u nového otevřeného grilu přímo v restauraci La Gare, proto máme fixní termíny: neděle – úterý, vždy od 17:00 do 18:30. S maximální účastí 4 osob najednou.
Cena kurzu: 4 000 bodů / osoba

Zdroj: TZ

La Gare - Francie, grill, seafood. V Celnici 3, P1. lagare.cz; +420 602 502 906 Les Moules - Belgie, mušle, pivo. Pařížská 19-203, P1. lesmoules.cz; +420 733 503 220 Pivovar U Supa - česká, pivní fine-dining. Celetná 563-22, P1. pivovarusupa.cz; +420 734 441 892 Vozovna Stromovka - česká, moderní, udírna. Královská obora 2, P7. vozovna-stromovka.cz

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.