Lahodné jaro podle českých tradic

Hlavní stránka » Aktuality » Lahodné jaro podle českých tradic

Jaro vtrhlo do restaurace „home by UNIC“ a přineslo zcela nové menu. Jako obvykle se šéfkuchař Petr Šmrha nechal inspirovat klasickými českými recepty a vzpomínkami na dětství a při vaření využil nejen lokální sezónní potraviny, ale i tradiční české koření a bylinky.

Celý koncept restaurace „home by UNIC“ stojí na lásce k domovu a české přírodě a je rozdělen do kategorií Jezero a řeka, Statek, Zahrada nebo Les a louka.

Z jarního menu můžete vyzkoušet například kapří kroketu, dále šéfkuchař představí vepřové na černém pivu s tvarůžky nebo jelení hřbet na jalovci s kaštany a brusinkami a celou ochutnávku můžete zakončit tradiční dezert v moderní úpravě, pěna z krupicové kaše s rebarborou a černým bezem.

Jarní novinky restaurace home by UNIC:

Kozí sýr, karotka, broskve med – Statek

Kroketa z kapra, citronový prach, petrželová majonéza – Jezero a řeka

Presovaný vepřový bok, černé pivo, tvarůžky – Statek

Fermentovaná pšenice, cuketa, hlíva, špenát – Zahrada

Jelení hřbet, kaštany, brusinky, jalovec – Les a louka

Pěna z krupicové kaše, rebarbora, černý bez – Statek

www.homebyunic.cz

Zdroj: TZ

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.