Mandarin v Alcronu

Hlavní stránka » Aktuality » Mandarin v Alcronu

Čtyři špičkové ruce na jednu večeři. Tentokrát se pop-up uskuteční u head chefa Jakuba Černého v jeho domovské restauraci Alcron. Právě on otevírá dveře všem svým gastronomickým přátelům a zve je na oboustranné hostování. Důvod je jednoduchý, snaží se obohatit a rozšířit nabídku, kterou česká scéna nabízí.

21.10.2019 se bude konat další pop-up v řadě. Tentokrát na domovské půdě, tedy v restauraci Alcron. Hostem bude Stephen Senewiratne z Mandarin Oriental Prague. Pojetí bude velice hravé se zacílením na podzimní lokální suroviny. Tematicky jsou jednotlivé chody rozděleny na pole, voda a vzduch, vždy ve dvojím podání. Úrodné pole dává poslední delikatesy a chystá se k zimnímu odpočinku. Voda je na podzim čistá a svěží. Vzduch je chladný, ale ne mrazivý. Zkrátka podzim na talíři.

Večer začne v 18:30 a hosté budou moci během 30 minutové prohlídky s výkladem poznat taje hotelu Alcron. Cena menu za 6 chodů činí 2100 Kč. V případě zájmu bude menu doprovázené koktejlovým párováním. Jelikož počet mít v restauraci Alcron čítá 24 míst, je nutná rezervace předem.
Amuse bouche
*
Dýně, dýně, dýně & dýně
*
Jeseter, jogurt, kouř & petržel
*
Cannelloni z olomouckými šneky, fazole, špenát, česnek
*
Křepelka, řepa, černý rybíz, polenta
*
Mléčné sele, celer, kedlubna & luční byliny
*
Valhorna, topinambur, hruška, med

Zdroj: TZ

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.