Moravská koleda

Hlavní stránka » Aktuality » Moravská koleda

Hotely Akademie se nachází ve Velkých Bílovicích, Hrubé Vodě u Olomouce, Velkých Pavlovicích, Ostravě a posázavských Choceradech. Ve všech provozech zní moravská koleda, jelikož domovskou základnou všem hotelům je úrodná Morava s vlastní vinicí Šlechtitelka.

Moravské vinice a Posázaví v letních měsících znají všichni. Ale co v zimě? Trendem letošních chladných měsíců jsou tuzemské pobyty a výlety. Česká republiky je rozmanitá a nabízí mnohá překvapení v rámci Moravy a celé České republiky. Množství aktivních výletů, procházek po zasněžených vinicích, wellness pobytů. Navíc vždy v doprovodu s moravskou pohostinností a tuzemským vinným párováním, ať už jste kdekoliv, Hotel Akademie je ale nutným jmenovatelem.

Hotely Akademie se nachází ve Velkých Bílovicích, Hrubé Vodě u Olomouce, Velkých Pavlovicích, Ostravě a posázavských Choceradech. Ve všech provozech zní moravská koleda, jelikož domovskou základnou všem hotelům je úrodná Morava s vlastní vinicí Šlechtitelka. Každý hotel do jednoho a hlavně jejich restaurace mají jednotnou filozofii. Moravskou pohostinnost a velký výběr vlastních tuzemských vín. V čele gastronomie stojí executive chef Petr Svoreň, který se stará o všechny provozy.

Nová gastronomická koleda zní v zimních měsících ve Velkých Bílovicích a posázavských Choceradech. Za zmínku stojí předkrm váleček z jemného kozího sýra za 95 CZK a z hlavních chodů lze jmenovat hovězí pupek 58 se šťouchaným bramborem s křenem za 280 CZK či houbové krupeto s vejcem 63 a parmazánovou sušenkou za 145 CZK.

Důležitá je lokálnost v téměř půl republikovém měřítku. Hotely Akademie těží z jihomoravské úrodnosti a distribuují ji na západ do Čech i na sever k Ostravě. Právě v těchto hotelových restauracích má člověk jistotu kvality. V tomto měřítku to ani jinak nejde. Navíc, když jsou hotely podporovány celorepublikovou korporátní klientelou.

Chladné měsíce lákají k tuzemským zážitkům a moravská gastronomie nyní sahá až do středočeského kraje. Kvalita za rozumnou cenu s nádechem nefalšovaného upgrade folkloru. „Chci, aby naši zákazníci odcházeli s pocitem hrdosti. Náš region dokáže produkovat suroviny, které sahají svou kvalitou na přední žebříčky světové gastronomie. Stačí si s nimi pohrát,“ dodává executive chef Petr Svoreň.

V Hotelech Akademie Velké Bílovice a Chocerady začala hrát zimní gastronomická koleda.

Zdroj: TZ

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.