Podzim klepe na dveře restaurace Mlýnec

Hlavní stránka » Aktuality » Podzim klepe na dveře restaurace Mlýnec

Podzimní tóny se na talířích restaurace Mlýnec udrží i po celý říjen. Na čele se drží stále aktuální suroviny jako dýně, řepa či hrušky, ale také rakytník. U mas dominuje zvěřina či uzené ryby.

Šéfkuchař Marek Šáda pro říjnové menu zvolil neotřelé kombinace mas se sezónními surovinami z našich zahrad. To vše zabaleno do lehce hřejivého podzimního kabátku. Jako předkrm tak lze vyzkoušet králičí paštiku s petrželí, hruškou a mákem. Hlavní chody se skládají z topinamburového krému s uzeným úhořem a kančího hřbetu s řepou, kadeřávkem a rakytníkem. Již tradičně nebude chybět sladká tečka ze šuplíku našich babiček. Vyzkoušet můžete dýňový tarte tatin s pekanovými ořechy a slaným karamelem.

Říjnové menu

Králičí paštika, petržel, hruška, mák

Topinamburový krém, uzený úhoř, keta kaviár

Kančí hřbet, řepa, kadeřávek, rakytník

Dýňový tarte tatin, pekanové ořechy, slaný karamel

www.mlynec.cz

Zdroj: TZ

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.