Při loupání turecké cibule

Hlavní stránka » Aktuality » Při loupání turecké cibule

Rozhovor s Yalinem Yüregilem z Česko-turecké smíšené obchodní komory, o gastronomii v různých regionech Turecka.

Rozhovor s Yalinem Yüregilem z Česko-turecké smíšené obchodní komory, o gastronomii v různých regionech Turecka. „V Turecku se jí všude velké množství zeleniny a vysoké procento toho, co jíte, vyrostlo přímo v dané lokalitě. To je také důvod, proč zelenina opravdu voní tak, jak vonět má. Pokud jste na západě, poblíž Řecka, kuchyně je založená převážně na zelenině a téměř se tam nevaří. Naopak, jí se hodně čerstvé syrové zeleniny.“ Více v aktuálním vydání Beverage & Gastronomy 7–8/2015.

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.