Svatomartinské menu v restauraci Mlýnec

Hlavní stránka » Aktuality » Svatomartinské menu v restauraci Mlýnec

Listopadovým talířům dominuje svatomartinská husa a nejinak tomu bude i v restauraci Mlýnec, kde si ji bude možné vychutnat po celý měsíc. Kromě tohoto tradičního pokrmu se mohou návštěvníci těšit na další podzimní chutě dýně, kaštanů či hrušek.

Šéfkuchař Marek Šáda do listopadového menu zařadil variantu na svatomartinskou husu v kombinaci s petrželí, kadeřávkem a kdoulí. Hlavní chody doplnil ještě o štiku s fialovými bramborami a slunečnicovými semínky. Podzimně laděný je také předkrm v podobě foie gras torchon s kaštany a dýní. Ani v listopadu nebude chybět hřejivá sladká tečka. Tentokrát bude možné vyzkoušet lískooříškový financier s nugátovou pěnou a pošírovanou hruškou.

Užijte si svatomartinskou hostinu po celý listopad v restauraci Mlýnec.

Listopadové menu

Foie gras torchon, kaštany, dýně hokaido

Štika na másle, pórek, fialové brambory, topinambur, slunečnicové semínko

Husí konfit a prso, petržel, kadeřávek, kdoule

Lískooříškový financier, nugátový mousse, pošírovaná hruška

www.mlynec.cz

Zdroj: TZ

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.