Tip na koktejl! Perrier Smoky Mojito

Hlavní stránka » Aktuality » Tip na koktejl! Perrier Smoky Mojito

Ingredience: 4 cl tmavého rumu, pár kapek Angustora bitters, 2 cl sirupu třtinový cukr, 4 cl Perrier. Postup: 1. Nalijeme limetkovou šťávu do vysoké sklenice, přidáme mátu a za pomocí muddleru pečlivě vymačkáme mátový extrakt. Přidáme cukr, několik kapek Angustora bitters a 4 cl rumu, dobře promícháme a přidáme drcený led.

Ingredience:

  • 4 cl tmavého rumu
  • pár kapek Angustora bitters
  • 2 cl sirupu třtinový cukr
  • 4 cl Perrier

Příprava:

  1. Nalijeme limetkovou šťávu do vysoké sklenice, přidáme mátu a za pomocí muddleru pečlivě vymačkáme mátový extrakt. Přidáme cukr, několik kapek Angustora bitters a 4 cl rumu, dobře promícháme a přidáme drcený led. Dolijeme minerální vodu Perrier, opět promícháme a naplníme sklenici ledovou tříští.
  2. Položíme sklenici na talíř a zakryjeme ji skleněnou kopulí. Připravíme si „Smoking gun“ s tabákem z doutníku. Umístíme „Smoking gun“ pod skleněnou kopulí a tabák zapálíme.
  3. Počkáme, než se kupole zcela vyplní kouřem.
  4. Opatrně nadzvedneme a rozvíříme skleněnou kopuli tak, aby byla vůně kouře všude kolem zákazníka.

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.