TOGETHER představuje novou podobu Foodway Cateringu – bez hranic a limitů

Hlavní stránka » Aktuality » TOGETHER představuje novou podobu Foodway Cateringu – bez hranic a limitů

David Petřík a Viktor Kaplan, majitelé gastronomické skupiny TOGETHER, se rozhodli spojit zkušenosti ze všech svých dosavadních podniků a na téměř 1000 m2 vybudovali v pražských Kbelích moderní cateringové centrum.

Díky velikosti, zkušeným osobnostem gastronomického byznysu, jako je Jiří Štift, Lukáš Skála nebo Jan Pípal, a kreativitě šéfkuchaře Foodway cateringu Ondřeje Hutníka mohou přijímat zakázky na míru bez jakýchkoliv limitů.

Foodway catering v číslech

K vybudování cateringového centra s investicí v řádu nižších desítek milionů korun je vedla stále se zvyšující poptávka po cateringových službách a touha uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. „Obecně se chceme zaměřovat na akce do 1000 hostů, ale zázemím a velikostí nemáme takřka žádné limity, tvoříme catering bez hranic a navíc jsme schopni připravovat paralelně více akcí najednou,“ popisuje velikost cateringu David Petřík. Momentálně má Foodway Catering deset stálých zaměstnanců, respektive manažerů (produkce, kuchyně, nákupčí, atd.), kteří si korigují svůj personál podle velikosti a typu akce z vlastní databáze brigádníků, která obsahuje stovky jmen. „Spuštění našeho velkého cateringového centra jsme naplánovali na letní měsíce, kdy je pro catering trochu slabší období, čeká nás několik svateb, gastro festivalů a větších akcí v klubu Epic. Hlavní sezóna nás čeká od září, to už budeme v Kbelích zcela zabydlení,“ vypočítává druhý z majitelů Viktor Kaplan.

Catering nemůže být nuda

Vizitkou Foodway Cateringu je, stejně jako v restauraci Sia nebo u Cukráře Skály, nápaditý servis a část nebo celá příprava menu přímo před hosty. Belgické pochoutky (Bruxx), asijská kuchyně (Sia), nejrůznější druhy chlebíčků (bistro Sisters), tradiční zákusky a originální cukrářské výrobky (Cukrář Skála) nebo poctivé české recepty (Vinohradský Parlament), to je hlavní nabídka Foodway Cateringu. „Vedle výše zmíněných kuchyní sestavujeme i cateringy na míru, a to na základě osobního setkání a společného plánování s klientem,“ popisuje manažer provozu Marek Massl. „Rádi vycházíme ze sezónních surovin a receptů souvisejících s ročními obdobími a tradičními svátky,“ doplňuje šéfkuchař Ondřej Hutník. Foodway Catering nabízí svým zákazníkům vlastní lokace (Forum Karlín, Národní dům na Vinohradech, pavilon Grébovka a plno dalších), ale rádi navštíví i ty vybrané klientem. S oblibou připravují catering také v exteriérech a netradičních prostorách.

Zdroj: TZ

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.