Tomáš Ricciardi (Bettola bar Oslo): El Bohemio – Bohém pro Bacardi Legacy 2019

Hlavní stránka » Aktuality » Tomáš Ricciardi (Bettola bar Oslo): El Bohemio – Bohém pro Bacardi Legacy 2019

Soutěžní drink z dílny českého barmana na prestižní soutěži. Tomáš sází na podporu rozvoje individuality osobnosti.

„Dle mého názoru spousta lidí zapomíná být sami sebou a přicházet se svými vlastními nápady, nejen v pohostinství, ale i ve všech ostatních branžích“ říká v rozhovoru pro Beverage & Gastronomy.

Účastníš se prestižní Bacardi Legacy 2019, kde soutěžíš s koktejlem El Bohemio. Jakým způsobem jsi drink tvořil?

Inspirací pro vytvoření mého koktejlu a při výběru ingrediencí na soutěž Bacardi Legacy 2019 mi samozřejmě byl můj domov – ČR, ale hlavně aktuální „problém“ v této době. Dle mého názoru spousta lidí zapomíná být sami sebou a přicházet se svými vlastními nápady, nejen v pohostinství, ale i ve všech ostatních branžích.

Jakou formou na toto svým drinkem upozorňuješ?

Především ozdobou ve tvaru šipky, se kterou si sami můžete vybrat, zda ji namíříte dopředu a půjdete svou vlastní cestou, nebo zpět a půjdete s davem.

Takže v El Bohemio jde o originalitu jedince.

Vlastně ano. Spousta lidí se řídí jen tím, co vidí na sociálních sítích, jako jsou Instagram, Facebook, Twitter, a napodobují tzv. influencery, kteří udávají trend. Pokud však nezkusíte něco vlastního, nikdy se nedozvíte, zda máte šanci ukázat světu něco jiného, nového.

To by zrovna bohém mohl…

Jasně, a proto i název El Bohemio neboli bohém, který ve výkladu znamená jednotlivec, kterému nezáleží na názoru ostatních. Tím koktejlem chci podpořit všechny, kteří si jdou za svým vlastním snem a nenechají se rozhodit, pokud se to někomu jinému nelíbí.

El Bohemio – Bohém

40 ml Bacardi Carta Blanca
15 ml Becherovky
30 ml Pink Grapefruit Juice
10 ml Sugar
2 dsh absinthe

Red.
Foto: Archiv Tomáše Riccardiho

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.