Základem úspěchu je kvalitní zmrzlinový stroj

Hlavní stránka » Aktuality » Základem úspěchu je kvalitní zmrzlinový stroj

S nástupem léta přichází období zmrzliny. Trendem posledních let byly vitríny kombinované s výrobníkem „fresh“ zmrzliny řady GX od italského výrobce FRIGOMAT. Koncept GX je garantem čerstvosti a jednoduché výroby – kopečková zmrzlina se vyrábí přímo před očima zákazníků.

Výhodou těchto strojů je velmi snadná obsluha a oproti tradičním strojům na kopečkovou zmrzlinu i prostorová a finanční nenáročnost.

V ČR se ovšem dlouhodobě drží na prvním místě točená zmrzlina. Kvalitní stroj na točenou zmrzlinu totiž umožňuje oblíbený prodej u okýnka a rychlou výrobu (http://gastroahotel.cz/…-ekonomicky/) vynikající krémové zmrzliny. Jednu porci ledové pochoutky je totiž schopný vyrobit za cca 10 vteřin.

Špičkou mezi zmrzlinovými stroji na točenou zmrzlinu je FRIGOMAT KISS 3P Power VE MIXER – výkonný třípákový mobilní výrobník, se zvýšeným výkonem a jednoduchou obsluhou. Každá polovina stroje pracuje zvlášť a je možné vyrábět i dva nesourodé produkty nebo využívat jen polovinu stroje. Kromě točené zmrzliny umí i mražený jogurt, sorbetta, mražené dezerty či zmrzlinu z čerstvého ovoce.

Základem úspěchu je nejen kvalitní stroj (https://www.cesk.cz/…nove-stroje/) na zmrzlinu, na který se můžete spolehnout i v hlavní sezóně, ale i spolehlivý dodavatel, který zajistí rychlý a kvalitní servis. Právě takovým partnerem je společnost CESK. K dispozici je telefonické a on-line technické poradenství a asistenční služba, která je dostupná 365 dnů v roce. Pokud potřebujete poradit s výběrem stroje nebo zařízením cukrárny, rádi vám poradíme.

Zdroj: PR

Sledujte nás

Copyright © 2018 WPremium event, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.